Unkari

Unkarilla on pitkät perinteet hevosmaana ja suomalaisten suosimana ratsastuslomakohteena, monestakin syystä. Unkari on paitsi helposti saavutettavissa, myös hyvin monipuolinen hevosihmisen lomakohde. Matkaan voi lähteä vaikka vain viikonlopuksi, ja tarjontaa sekä mahdollisuuksia riittää sekä ratsastuslomailijalle että mukavaa omaa ratsua etsivälle.

Via Hipon unkarinloma-valikoimasta löydät laadukkaat palveluntarjoajat ja mahdollisimman kattavan tarjonnan maan erilaisista ratsastusmahdollisuuksista. Lomillamme voit kokea pitkät laukat pehmeällä pustalla, vaeltaa Balatonin ja Lounais-Unkarin kauniissa maisemissa tai lähteä treenaamaan maasto- ja maastoesteratsastusta hyvin koulutetuilla ja asiansa osaavilla ratsuilla. Kohteidemme joukosta löytyy varmasti oikea vaihtoehto niin aloittelevalle kuin kokeneemmallekin ratsastajalle. Erilaisia vaihtoehtoja myös majoittumisen ja oheisaktiviteettien suhteen on runsaasti.

Yhteistä kaikille Unkarin lomillemme on niiden tunnelma ja matkustamisen helppous. Via Hipon ratsastuslomilla kaikki on mietitty puolestasi valmiiksi ja niin kohteet kuin hevosetkin on valittu huolella. Sinun tehtäväksesi jää vain arjesta irtautuminen ja lomasta nauttiminen. Unkarissa voit tehdä sen vailla huolia. Kiireetkin unohtuvat kun maisemat vaihtuvat hevosen laukatessa pehmeästi allasi. Ohessa ratsastustaitosikin kehittyy, kuin huomaamatta. Suomeen palaat taatusti hymyssä suin, kotimaankin ratsastuksesta enemmän nauttien.