I feel sLOVEnia

Toista Slovenian kaltaista ratsastus- ja aktiivilomapaikkaa ei Euroopasta löydy. Maa on kaunis, kompakti ja tarjoaa upeita lomaelämyksiä hevosharrastajille ja muillekin aktiivimatkailijoille. Sloveniasta ovat myös upeat, valkeat Lipizzan hevoset kotoisin.

Via Hipon Slovenia hienoja mahdollisuuksia kouluratsastuksen ystäville. Lounais-Sloveniassa, aivan Italian rajan tuntumassa, voit perehtyä klassisen ratsastuksen saloihin ja hioa ratsastustaitojasi osaavien ohjaajien johdolla Lipican valtionsiittolassa. Opetusta annetaan pienryhmissä, alkeista ja istuntatunneista lähtien. Täällä voit myös seurata ratsastusnäytöksiä ja niiden harjoituksia sekä tutustua alueen museoihin. Myös muita aktiviteetteja on tarjolla runsaasti.

Päiväretki pääkaupunkiin, ihastuttavaan Ljubljanaan, tai huikeisiin tippukiviluoliin joita maassa on useita, tarjoaa yhä monipuolisemman näkemyksen tästä kauniista maasta. Slovenian matkailutoimiston slogan ei turhaan ole I feel sLOVEnia – tämä maa vie sydämen. Tervetuloa tutustumaan!