Portugali

Portugali on yksi Via Hipon monipuolisimmista kohdemaista. Etsit sitten lomaltasi unohtumattomia kokemuksia luonnon, loputtomien hiekkarantojen, korkean kouluratsastuksen tai rentouttavien maastojen parista, täältä löydät etsimäsi.

Yksi suosituimmista kohteistamme on eksoottinen ja upea Portugalille kuuluva Azoreiden saariryhmä, jonka pääsaarella huolella valittu ratsastuskohteemme sijaitsee. Azorit tarjoavat huikeita luontoelämyksiä paitsi ratsain, myös retkeillen ja mereltä käsin. Kohteessa onnistuvat monipuolisten maastoratsastusten lisäksi myös koulutunnit ja saari tarjoaa paljon nähtävää ja koettavaa myös heille, jotka haluavat ratsastuksen sijaan tai sen ohella harrastaa muita lajeja. Ratsastusta, upeita maisemia, hyvää ruokaa ja juomaa, ystävällisiä ihmisiä ja unohtumattomia kokemuksia – tätä ovat Via Hipon Azorit. Lämpimästi tervetuloa matkalle ja tutustumaan tarkemmin kohdesivuillamme.

Manner-Portugalista tarjoamme kohteita kouluratsastuksen sekä rennomman lomailun ystäville.

Maan eteläisin maakunta, Algarve, on tunnettu paitsi auringosta, myös ihanista, loputtomista hiekkarannoista ja monipuolisista harrastusmahdollisuuksista. Haluamme tarjota Via Hipon asiakkaille mahdollisuuden kokea Algarve mahdollisimman kattavasti ja laadukkaasti. Niinpä olemme valinneet Algarvesta eri palveluntuottajat majoitus ja ratsastuspalveluille. Via Hipon Algarven lomalla majoitut tasokkaassa ja tunnelmallisessa hotellissa aivan meren äärellä, viihtyisässä Carvoeiron kylässä. Ratsastuspalvelut sen sijaan löytyvät hieman sisämaan puolelta, keskiaikaisen Silvesin kaupungin liepeiltä. Maastot ovat monimuotoiset ja vievät ratsastajan niin hedelmäpuutarhojen keskelle, vuorille, kuin järvellekin. Loman aikana ehditään tutustua Silvesiin lähemminkin, mm. kuuluisan ja herkullisen paikallisen lounaan merkeissä.

Algarve on mainio valinta heille, jotka haluavat lomallaan ratsastuksen ohella ladata akkujaan, nauttia merestä ja auringosta sekä mahdollisuuden harrastaa muitakin lajeja.

Lissabonin liepeiltä löytyy uusi laadukas kohteemme kouluratsastuksen ystäville ja harrastajille. Vain kivenheiton päässä Portugalin klassisesta ratsastuskoulusta sijaitsee upeassa kartanomiljöössä ratsutila Morgado Lusitano. Ratsutilan kuuliaiset ja osaavat lusitano-oriit antavat asiakkaillemme mahdollisuuden kokea, kuinka herkkää, kevyttä ja kaunista kouluratsastus voi olla. Täällä asiakkaamme pääsevät kuuluisien valmentajien johdolla harjoittelemaan tehtäviä, joista ovat kenties tähän asti vain unelmoineet, tai treenaamaan ja kehittämään omaa istuntansa, apujaan ja ratsastustaan yhä herkempään ja hevosläheisempään suuntaan. Kohteen puitteet ovat upeat ja majoitus sekä ruokailu ensiluokkaisia. Matka Lissaboniin kestää vain hetken. Niinpä matkan aikana on hyvin aikaa vierailla myös maan pääkaupungissa. Lomailijalla on myös hyvä mahdollisuus tutustua vieressä sijaitsevan klassisen ratsastuskoulun toimintaan ja esityksiin.

Kaikista Portugalin kohteistamme löydät lisätietoa kohdesivuilta. Kerromme mielellämme lisää ja autamme oikean kohteen löytymisessä sekä sopivan lomakokonaisuuden räätälöinnissä.

Azorit – seikkailu uskomattoman luonnon keskelle, monipuolinen matkakokonaisuus.

Algarve – aurinkoa, rantoja, rentouttavia maastoratsastuksia ja retkiä.

Morgado – klassista kouluratsastusta korkeasti koulutetuilla lusitanoilla, hienoissa puitteissa, huippuvalmentajien ohjauksessa.

Kaikkiin Via Hipon matkoihin sisältyvät lennot Helsingistä, lentokenttäkuljetukset, majoitus puoli- tai täysihoidolla ja ohjelmassa erikseen mainitut ratsastuspalvelut*.

Lisätiedot ja varaukset viahippo@viahippo.fi