Luonnonihmeiden Islanti

Ratsastusmatka Islantiin lienee lähes jokaisen hevosharrastajan haave. Islanti on täynnä luonnonihmeitä ja huimia kontrasteja. Uskomattomia maisemia sekä reittejä ja polkuja, jonne ei jalan, saati autolla pääse. Oikea ja aito tapa kokea nämä huikaisevat maisemat on islanninhevosen selästä käsin. Nämä varmajalkaiset, pienikokoiset ratsut vievät sinut seikkailuihin yli purojen ja jokien, ylös vuorille ja laavakenttien sekä jäätiköiden halki.

Ratsastuskohteemme Islannissa tarjoaa mahdollisuuden kokea maan luonto ja maisemat näiden alkuperäisrotua edustavien hevosten kanssa. Reittien kirjo vie sinut sinne minne ikinä haluat; jäätikölle, jäämeren rantaan, vesiputouksia, tulivuoria tai laavakenttiä ihastelemaan tai muuten vain nauttimaan aidosta menosta tölttäävän islanninhevosen selässä.

Valittavanasi on kohde niin eteläisestä kuin pohjoisestakin Islannista. Reittien pituus ja kesto vaihtelevat, pohjoisen vaellus on etelän reittiä vaativampi. Molempiin vaihtoehtoihin sisältyy myös yöpyminen Reykjavikissa, matkaohjelmaan sisällytettävissä myös muut retket esim. valassafarit, jäätikköajelut ja suomalaisen oppaan johdolla tehtävä kaupunkikierros.

Tarkemman lomaohjelman löydät täältä.