Ratsastusmatkat

Via Hippo tarjoaa asiakkailleen laadukkaita ja huolettomia ratsastus- ja aktiivilomia ympäri vuoden. Ratsastajana voit valita, haluatko lomaltasi rentoutta ja arjesta irtautumista, intensiivistä valmentautumista vai kenties kansainvälisten kilpailujen ja huippuratsastajien seuraamista.

Kohteiden joukosta löytyy jokaiselle jotakin. Tarjoamme rentouttavia maastoratsastuksia upeissa maisemissa, tutustumista klassisen ratsastuksen ja korkean koulun liikkeiden saloihin sekä kilpailumatkoja, joilla pääsee seuraamaan kansainvälisten huippuratsastajien laadukkaita suorituksia. Myös esteratsastajille löytyy valikoimastamme omat kohteensa, ja lisää laadukkaita ja monipuolisia matkakohteita etsimme koko ajan.

Ratsastukseen keskittyvien matkojen lisäksi kohteidemme joukossa on myös mm. kaupunki-, golf- ja laskettelukohteita. Niinpä lomailemaan voi lähteä myös sellaisten ystävien ja sukulaisten kanssa, jotka eivät harrasta ratsastusta, ja ratsastajakin saa matkallaan mahdollisuuden hevoselämysten lisäksi myös aivan uudenlaisiin kokemuksiin. Matkat toteutetaan yhteistyössä vastuullisen matkanjärjestäjän kanssa. (You Travel Oy, Kuvi 3275/00/MJ MV)

Tule mukaan nauttimaan ainutlaatuisesta matkasta hevosen kanssa!

Valmismatkaehdot