Via Hippo

Via Hippo on uudenlainen, hevos- ja matkailualan yritys, joka tarjonnassaan keskittyy palvelemaan tiettyjä asiakasryhmiä, kuten golfin ja ratsastuksen harrastajia, tarjoten heille räätälöityjä matka- ja hyvinvointipalveluja.

Golffareille tarjoamme huolettomat ja laadukkaat lomat, joissa kaikki on mietitty valmiiksi - lennot, lentokenttäkuljetukset, golfpalvelut, ja haluttaessa myös oheisohjelmaa. Valikoimassamme on runsaasti kohteita, jotka palvelevat myös perheenjäseniä ja ystäviä jotka eivät harrasta golfia. Järjestämme myös ratsastus- ja muita aktiivimatkoja.

Olemme nostaneet tarjonnassamme esiin kaksi monelle vielä tuntematonta golf-kohdetta; Slovenian ja Islannin. Huomioithan kuitenkin, että golfia voit harrastaa yhtä lailla lähes kaikissa muissakin kohteissamme, Portugalissa, Azoreilla, Ranskassa ja Irlannissa. Myös Unkarista löytyy hyviä kenttiä, mutta ne eivät sijaitse lähellä olemassa olevia kohteitamme.

Kaikki Via Hipon matkat toteutetaan yhteistyössä vastuullisen matkanjärjestäjän kanssa (Matkahaukka Oy, Kuvi 3400/00/MJ-MV-U). Matkapaketteihin sisältyvät golf- ja majoituspalveluiden lisäksi lennot Helsingistä, kuljetukset kohteeseen tai vuokra-auto loman ajaksi. Osassa kohteita myös puoli- tai täysihoito kuuluu matkapakettiin.

Matkoihin sovelletaan valmismatkaehtoja ja Via Hipon kohdekohtaisia erityisehtoja.

Lue lisää palveluista sivuiltamme ja varaa omasi jo tänään!