Ranska – laadukkaita kenttiä, linnojen luksusta

Linnoja, lukusta ja ranskalaisen keittiön herkkuja viineineen. Näitä tarjoaa Ranska, nyt myös golfin ystäville. Via Hippo Golfin uusin kohde löytyy Ranskasta, Loiren maakunnasta. Täällä sijaitsee Vaugouardin linnahotelli ja sen tasokas 18-reikäinen kenttä.

Ranskan Loire on kuulu paitsi viineistään myös linnoistaan, ja niinpä uusin kohteemmekin tarjoaa linnamaista majoitusta – entisen, 1800-luvulta peräisin olevan, metsästyslinnan tiloihin on vanhaa kunnioittaen sisutettu 18 yksilöllistä ja tyylikästä huonetta, loistava ravintola baareineen, sekä pro shop ja pukuhuone- ja saunatilat.

Täällä voit irtautua arjesta, pelata rajoittamattomasti golfia kauniilla kentällä, sekä nauttia ansioituneen kokin tarjolle tuomia herkkuja. Ystävällinen ja vieraanvarainen henkilökunta huolehtii viihtyvyydestäsi koko loman ajan.

Suuremmille seurueille, ja kesäaikaan, on käytössä myös linnan hotelli, jossa 40 huonetta lisää. Läheiset kauniit kylät tarjoavat mukavaa vaihtelua viikkoon, ja Vaugouardkin maillakin on mahdollista harrastaa muidenkin aktiviteettien, kuten tenniksen tai maastopyöräilyn parissa.

Vaugouardin kenttä kuuluu Ranskan 20 parhaan kentän joukkoon. Linnan puistoon, alkujaan yksityisen clubin tarpeisiin rakennettu, 5917 metrinen kenttä on erilainen, haastavakin, erityisesti mäkinen takaysi runsaine vesiesteineen tarjonnee uusia kokemuksia kokeneillekin golffareille. Lähes jokaiselta reiältä on näköyhteys linnalle, ja hyvin hoidettua, erittäin kaunista ja vaihtelevaa kenttää on ilo kiertää. Golfautoja, kärryjä ja mailoja on vuokrattavissa linnalta.

Asiakkaiden valittavissa ja käytettävissä on myös toinen, noin 45 minuutin ajomatkan päässä sijaitseva Roncemayn kenttä. Roncemaykin on entiseen metsästyslinnaan restauroitu tasokas linnahotelli, ja sen palkittu kenttä on Vaugouardia hieman tasaisempi ja helpompi pelattava. Roncemayn linnan puistoon on 18-reikäisen, 6720 metriä pitkän kentän ohella rakennettu myös 3-reikäinen par 3 kenttä. Harjoitusalueet molemmilla kentillä ovat hyvät ja kattavat ja molemmilta hotelleilta löytyy myös kauniit uima-allasalueet allasbaareineen.

Asiakkailla on rajaton pelioikeus sen linnan kentälle, jolla majoittuvat, ja vastaavasti toinen kentistä on käytettävissä hyvin edulliseen hintaan. Haluttaessa loma on mahdollista rakentaa myös niin, että yöpyy ja pelaa molemmissa kohteissa. Kohteet tarjoavat kuljetuksia, mutta vuokra-auto on suositeltava, sillä alue, niin Loire, kuin Yonnen maakunta, jossa Roncemay sijaitsee, on kaunista katseltavaa ja pitää sisällään paljon nähtävää pienistä historiallisista kylistä viinitiloihin ja kuuluisiin linnoihin.

Salli itsesi tulla osaksi ranskalaista unelmaa ja nautiskelevaa elämänmenoa, ja lähde kokemaan mitä golfloma Ranskassa voi parhaimmillaan olla. Kaikkiin golflomiimme on myös mahdollista yhdistää yöpyminen Pariisissa.

Lisätiedot ja varaukset golf@viahippo.fi