Portugali – Golfia vuoden ympäri

Portugalin Silver Coastin alue on monelle kokeneemmallekin Portugalin kävijälle vielä melko tuntematonta seutua. Kaunis Silver Coast sijaitsee noin puolen tunnin ajomatkan päässä Lissabonista pohjoiseen, käsittäen kaunista rantaviivaa ja vehreitä sisämaan maisemia viiniviljelmineen ja keskiaikaisine kaupunkeineen. Alueella on lukuisia hyviä golfkenttiä.

Olemme valinneet alueen ja lomiemme tukikohdaksi CampoRealin tasokkaan lomakeskuksen. CampoReal tarjoaa paljon mahdollisuuksia paitsi golffareille, myös muiden lajien harrastajille. Oman 18-reikäisen golfkentän lisäksi alueelta löytyvät tenniskentät, ratsutallit, spa, uima-altaat ja monia muita ajanvietteitä aktiivisen loman kuluksi.

CampoReal loisteliaisiin puitteisiin on onnistuttu luomaan kotoisan viihtyisä ja ystävällinen tunnelma. Viiden tähden luksushotellin ohella vierailija voi yöpyä myös yhtä tyylikkäissä mutta enemmän yksityisyyttä tarjoavissa asunnoissa. Vaihtoehto sopii hienosti esimerkiksi lomaileville perheille tai ryhmille, jotka haluavat rentoutua keskenään vierekkäisissä asunnoissa ja niiden viihtyisillä, aurinkoisilla pihoilla.

Alueen ravintolat palvelevat asiakkaita kaikkina vuodenaikoina. Lähistön kylistä, sekä alueen vanhoista kaupungeista löytyy monenlaista lisämaustetta matkalle.

Camporealin golfkenttä on Donald Steelin suunnittelema ja toteutettu maisemaa sekä luontoa kunnioittaen. Korkki-, eukalyptus- ja oliivipuiden välissä kulkeva kenttä tarjoaa paitsi silmäniloa myös sopivasti haastetta kokeneemmallekin pelaajalle. Takatiiltä pelattuna kentän mitta on 6009m. Kentällä pelattiin vuonna 2010 naisten Euroopan Tourin kisa.

Golfpaketteihimme kuuluu CampoRealin oman kentän ohella myös Bom Successon kenttä, sekä kuuluisa Praia D’el Rey.

Vuonna 2008 avattu Bom Successon kenttä on myös Donald Steelin käsialaa. 18-reikäisen Championship-kentän ensimmäiset yhdeksän reikää ovat maastoltaan tasaisia, kun taas takaysi on mäkisempää, monimuotoisempaa ja visuaalisesti näyttävää.

Praia D’El Reyn 18-reikäisen golf-kentän on suunnitellut yhdysvaltalainen Cabell Robinson. Kenttä sijaitsee CampoRealista pohjoiseen, vain muutaman kilometrin päässä keskiaikaisesta Obidosin kylästä. Sijainti Atlantin valtameren äärellä luo tämän päivän peleille jo maisemallisesti mahtavat puitteet. Pisimmillään 6625-metrinen links-tyyppinen kenttä tarjoaa golffareille nautintoa ja haasteita kulkiessaan pinjojen reunustamana rannan kallioiden ja dyynien viertä.

Viikkopaketteihimme kuuluu 5 green feetä (3 CampoRealilla, 1 Bom Successossa ja 1 Praia D’el Reyssa) ja viikonloppupaketteihin 2 green feetä (CampoReal).

Lähde siis matkalle Lissabonista pohjoiseen ja koe mitä Silver Coastilla on sinulle annettavaa. Täältä löydät hyvän golfin ohella vielä aitoa Portugalia parhaimmillaan, ystävällisiä ihmisiä, maukasta ruokaa, viinejä, rantoja ja pieniä kyliä.

Huomioithan, että kaikkiin lomiimme on myös mahdollista yhdistää yöpyminen Lissabonissa.

Kohdetta ja golfmatkoja koskevat lisätiedot ja tiedustelut golf@viahippo.fi

Varaukset sekä lento- ja saatavuustiedustelut vastuullisen matkanjärjestäjämme You Travelin kautta info@youtravel.fi tai puhelimitse 020 155 1100.