Nyt saat Via Hipon kautta myös yksilölliset ja räätälöidyt golf-matkat!

Lähes jokainen Via Hippon ratsastusmatkakohde on tähänkin asti palvellut myös golfin harrastajia. Nyt olemme ottaneet tällä puolen askeleen eteenpäin ja kehittäneet tarjontaamme yhä enenevässä määrin myös golffareille.

Kuten ratsastus-, myös golf-kohteidemme valinnassa painotamme yksilöllisyyttä ja pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme jotain uutta ja hieman erilaista. Miltä kuulostaisi vaikkapa golf-loma Islannissa laavakenttien keskellä tai kierros Slovenian juuri avatulla, kansainvälisestikin kehutulla kentällä jonka jälkeen majoittuminen viiden tähden hotelliksi restauroidussa keskiaikaisessa linnassa?

Vaikka loman haluaisikin viettää pääosin oman lajinsa parissa, tarjoamme kohteissamme mahdollisuuden myös aivan uudenlaisiin elämyksiin. Useissa golf-kohteistamme on mahdollista yhdistää sujuvasti monta eri aktiviteettia. Jos perheen tai matkaseurueen sisällä suositaan eri lajeja, räätälöimme mielellämme juuri ryhmällenne sopivan kokonaisuuden.

Näiltä sivuilta löydät yksityiskohtaista tietoa tarjonnastamme ja matkavaihtoehdoista. Lähetämme mielellämme myös kohde-esitteitä ja muuta materiaalia.

Lisätietoja saat myös ottamalla yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse.

Tervetuloa tutustumaan!

Via Hippo Golf

e-mail: viahippo@viahippo.fi I tel. +358 400 476 998 I www.viahippogolf.fi

Matkat toteutetaan yhteistyössä vastuullisen matkanjärjestäjän kanssa. (You Travel Oy, Kuvi 3275/00/MJ MV). Matkapaketteihin sisältyvät golf- ja majoituspalveluiden lisäksi lennot Helsingistä, ja kuljetukset kohteeseen tai vuokra-auto loman ajaksi.

Valmismatkaehdot